OBJAVITE

InfamousVape

O nama

Dobro došli,

Mi smo tim  koji je odlučno posvećen našim kupcima.
Prvoklasna usluga i zadovoljstvo kupca nam je iznad svega, i to shvatamo vrlo ozbiljno.

Ponosni smo da objavimo da najkvalitetniji proizvodi,  veliki izbor opreme , e tekućina, dodataka  i najbolje cijene na tržištu  su ono što nas izdvaja od drugih.
Zato smo premium radnja nikotinskih isparivača koja nudi sve što je potrebno za početak života bez štetnih cigareta.

Sigurnost korisnika  je prioritet za naš tim i zato imamo najviši  standard naših proizvoda.

Nikotinski isparivač kao zdrava alternativa koja će zadovoljiti potrebu za nikotinom bez štetnih i opasnih hemikalija koje su u cigaretama na tržištu.

Mi promovišemo život bez štetnih cigareta i djelimo strast za ono što nikotinski isparivači mogu pružiti zajednici pušača.Nikotisnki isparivači korisnicima mjenjaju živote na bolje, pružaju više kontrole i daju pušačima opciju koju do sada nisu imali.Suština je u osnaživanju i životu koji ste željeli.

Pušači koji žele ostaviti štetne i opasne hemikalije u cigaretama bez da ostanu bez opuštajućeg djelovanja nikotina sada imaju opciju.

Naši proizvodi su dostupni za sve kupce koji žele samo najbolje.

Želimo da zahvalimo našim novim i stalnim kupcima i težimo da postojimo još mnogo godina koje su ispred nas i pružamo izvanrednu uslugu.


Ako tražite najbolje proizvode uz najniže cijene došli ste na pravo mjesto.

Hvala Vam što ste dio uspješne zajednice!

VapeShop TimOva stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije